dutch
Valuta:

Verzenden & retouren

Verzending:
Bestellingen kunnen vanaf 12 uur te verwerken. Zodra uw bestelling is verwerkt, zul je e-mail bericht met de verzending tracking nummer ontvangen. Alle normen voor de levering beginnen wanneer je deze e-mail ontvangen. Als bestelling is geplaatst na 15:00 CST op vrijdag of in het weekend, de eerste zal het schip is maandag.
"Standard" Delivery
Tenzij een versnelde dienst wordt gevraagd, moet uw bestelling ontvangt u binnenkort aankomt van tijd je email verzending bevestiging.
Levering aan Postbussen Bestellingen worden niet verzonden worden naar een postkantoor Box. Alle bestellingen moeten een geldige niet-Postbus adres in de VS hebben.
Als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: Shipping en behandelende lasten zijn niet terugbetaalbaar. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen of vastgehouden door de douane kunnen worden.
Alle geretourneerde goederen moeten naar het afleveradres worden verstuurd we u e-mailen, als het niet het juiste adres, wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies veroorzaakt door de kwestie.
Retourbeleid
Vanwege het feit dat onze artikelen worden gekocht via het internet, kan niet van tevoren geprobeerd en worden gekocht ter plaatse ongezien, hebben we de volgende terugkeer en uitwisseling beleid voor klantenservice doeleinden ontwikkeld. Natuurlijk hopen we dat u tevreden bent met uw selectie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw selectie, onze terugkeer en uitwisseling beleid is als volgt:
  Voor Returns:
Items kunnen worden teruggestuurd voor een terugbetaling of uitwisseling met 7 dagen na de datum van ontvangst. Maar de reden voor het rendement veroorzaakt door zelf (bijvoorbeeld, grootte, kleur die je kiest), kan niet worden aanvaard. Rendementen kunnen worden teruggestuurd binnen 7 dagen na ontvangst, moeten alle geretourneerde artikelen nog nooit gebruikt en in nieuwstaat. Alle geretourneerde verpakkingen moeten worden verzekerd. Zoals voor de terugkeer juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 5% bank administratiekosten en verzendkosten. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Sepcial omstandigheden kan samenwerking met corporate business partners nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
  Voor Ruilen:
Wij accepteren alleen uitwisselingen voor nieuw en nooit gebruikt items met alle toebehoren en verpakking. Gelieve terug te sturen de items binnen 7 dagen na ontvangst. Alle retouren moet verzekerd zijn, uitwisselingen zullen worden verzonden binnen 5-7 dagen na de terugkeer is ontvangen. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.
  Belangrijk bericht:
1. Hoewel we 100% probleemloos terugkeerbeleid, gezien de tijd en geld in beslag, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk voordat u uw bestelling kunt maken.
2. Neem eerst contact op met onze klantenservice om het retouradres te verkrijgen.
3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verliezen als het geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, moet de originele postkantoor ontvangst worden gehouden om de schadevergoeding te vorderen.
Terug