dutch
Valuta:

Privacy verklaring

Privacy verklaring
www.ellavickers.nl deze privacyverklaring heeft geplaatst om zijn vaste verplichting aan uw privacy. Ook hebben we akkoord met onze informatie en praktijken openbaar te maken en u op de hoogte van:
- Welke persoonlijk identificeerbare informatie van u (of van derden persoonlijk identificeerbare informatie) wordt verzameld uit? u via onze website
- De organisatie die de informatie verzamelt
- Hoe informatie wordt gebruikt
- Met wie informatie kan worden gedeeld
- Welke keuzes zijn beschikbaar voor u met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en verspreiden van deze informatie
- De aard van de veiligheidsprocedures die in de plaats om het verlies, misbruik of wijziging van informatie te beschermen in het kader van onze sites te controleren
- Hoe u onjuistheden kunnen corrigeren in de informatie
We verzoeken om informatie van de gebruiker op ons bestelformulier bij het maken van een aankoop. Hier is waar een gebruiker zijn contact informatie moet verstrekken, zoals naam, adres, de scheepvaart informatie en credit card nummer en de vervaldatum. Deze informatie wordt gebruikt voor de facturering en voor de klanten om te vullen. Als we moeite hebben met de verwerking en orde, wordt deze informatie ook gebruikt om contact met onze klanten.
Onze sites databank volgt het verkeer in heel onze site. Deze informatie wordt gebruikt om de algemene statistieken en wordt op individueel niveau niet opgenomen. Dit omvatte IP (Internet Protocol) adressen, browser type, ISP (internet service provider), verwijzend / exit pagina's, het type platform, datum / tijd-stempel, en het aantal kliks om trends te analyseren, de site te beheren, spoor gebruikers beweging is de totale . De statistieken helpen ons beslissen welke producten en diensten het beste dienen onze leden en gasten.
Zo is de privacy van de mensen die onze website bezoeken is van primair belang voor ons. We houden aan de hoogste ethische normen van de industrie. We sommige gegevens van iedereen die onze site bezoekt verzamelen automatisch, terwijl andere informatie wordt verkregen op het oordeel van het individu. Ons enige doel om dit te doen is om de ervaring van individuele shoppers hier verbetering in www.ellavickers.nl Beveiliging We nemen alle voorzorgsmaatregelen om onze gebruikers informatie te beschermen. Wanneer u gevoelige informatie te verstrekken online, wordt uw informatie beschermd, zowel online als off-line.
Toen onze registratie formulier vraagt ​​u om gevoelige informatie zoals credit card info, wordt deze informatie gecodeerd en beschermd met state of the art encryptie software, Secure Socket Layers (SSL's). Terwijl op een beveiligde pagina, zoals uw bestelbon en tijdens het afrekenen, verschijnt er een slotje aan de onderkant van uw web browser. Als u niet op een beveiligde pagina geen slot icoon verschijnt.
Terwijl we gebruiken SSL encryptie om gevoelige informatie (zoals je credit card informatie) online te beschermen, we doen ook alles in onze macht ligt om onze gebruikers informatie te beschermen off-line .Alle van onze gebruikers informatie en niet alleen de informatie zoals hierboven vermeld is beperkt in onze kantoren .Alleen onze medewerkers die de informatie nodig hebben om een ​​specifieke taak uit te voeren, krijgen toegang tot sommige persoonlijk identificeerbare informatie als uw verzendadres verleend voor de scheepvaart purposes.All medewerkers zijn volledig op de hoogte van onze veiligheid en privacy praktijken en bijgewerkt als nieuwe beleid wordt toegevoegd of herzien . Tot slot, de servers die we persoonlijk identificeerbare informatie over worden bewaard in een veilige omgeving onder beperkte toegang te slaan.
Terug